Du kan læse indslaget her: "Yoggi Yoggi". Jeg leder efter en sang der kører i en reklame på 3Puls, hvor de reklamere for sommer-tv på puls. Håber nogen kender Ansvarlig firma: Quint. VhQIZog3B_WU - Mit spørgsmål lyder så, om der er nogen som kender sangen som bliver spillet til slut i reklamen? Oprettet: Kl: 23:08:00 ulla Nogen der ved hvad sangen i reklamen for Nissan Juke hedder? Og hun er dybt ulykkelig over at hun ikke ved hvad han hedder? Oprettet: Kl: 20:42:00 Anynom Jeg er simpelthen helt vild med den Viasat-reklame, hvor de 2 ?ndssvage havenisser st?r i haven og den ene vil se Champions League i fjerneren, men manden i huset traekker gardinet i stuen. I baggrunden kører en sang med en fransk kvinde, men jeg kan ikke finde navnet på sangen. Oprettet: Kl: 12:03:00 Søren Har i ikke hør den? Der er vel ikke nogen der tilfældigvis kender den? Oprettet: Kl: 15:41:00 Kaj Søger musikken der er i baggrunden i en reklame for. På forhånd tak Ansvarlig firma: Lidl. Er der nogen der ved melodi og kunstner? Er der nogen der ved hvad den sang hedder, må de meget gerne skrive. Oprettet: Kl: 21:25:00 Sabrina Dette er godt nok ikke en fjernsynsreklame, men en radio-reklame for Carlsberg.

Ung fyr søges olivia paradise hotel - Kanal Blokhus

Naturligvis alt sammen i mine øjne set. Det var det, jeg håber på lidt held, og tak fordi du læste det igennem. I baggrunden kører en sang som jeg har hørt før, men ikke kan finde ud af hvad hedder. Med: "Oh oh ohh, life seems, comfortable"? Oprettet: Kl: 11:09:00 Jacob Hejsa. Er der nogle der ved hvad der spilles? Hvad hedder sangen og hvem har lavet den? I så fald kan i fortælle hvad den hedder Ansvarlig firma:. Men ung fyr søges olivia paradise hotel primært pga musikken.

Videos

Paradise Gfs - Young twins hotties get fucked together in pool.

Escort falster: Ung fyr søges olivia paradise hotel

Der findes et hav af forskellige massageteknikker, der alle kan noget forskelligt. Fælles for de erotiske former for massage er, at de på en eller anden måde skal ende med et klimaks. Lad mig være dit break fra en stresset hverdag og prøv min nye seance, hvor jeg får dig til at glemme tid og sted. Jeg vil ikke afsløre hvad det går ud på, men jeg lover dig det bliver rigtig godt! Hej Jeg s? en reklame, f?rst i 90erne, reklamen var for et rejseselskab eller flyselskab og havde en lille dreng i hovedrollen, det jeg husker bedst er at han var vild charmerende, hans replik lyder noget i retning.

L der: Ung fyr søges olivia paradise hotel

Oprettet: Kl: 23:20:00 Rasmus I januar 2011 udkommer der en ny serie på DR1, som hedder Lykke. Oprettet: Kl: 16:44:00 Diane Hvad hedder sangen i tv-spottet til filmen Benchwarmers som vises i aften d? Oprettet: Kl: 19:48:00 Mette S Hej. Tror reklamen slutter inde fra bilen, hvor et band sidder? Oprettet: Kl: 10:21:00 Jesper Er der nogle der ved, hvilken sang der spilles i baggrunden af den nye Peugeot 208 reklame majbrit søgaard hegelund guldsmed urmager på kanal 5? Oprettet: Kl: 22:56:00 Simon Der er en reklame for Pepsi hvor en mand går på gaden i 6 rammer, og så oplever han forskellige ting i rammerne mens han fortsætter langs gaden i de resterende rammer. Man ser at manden frier til kvinden og kvinden er blevet gravid, det ser man klip for klip. Men på den anden side er jeg heller ikke så begejstret for firmaer der forsøger at slå plat på andres afhængig. Har desværre svært ved at opfange hvilke ord der bliver sunget (moderne musik ;b). Den kan ses her: m/watch? Mvh freken Ansvarlig firma: fck. Er der nogle, som kender titlen på sangen, som kører i baggrunden? Oprettet: Kl: 20:28:00 liamaria Er der nogen der kender sangen i den nye reklame for en Sony Ericsson W760i mobil? De synger hvertfald engelsk, men har svært ved at få fat i en linie i sangen.

på Ung fyr søges olivia paradise hotel

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort